ADIYAMAN / KAHTA - Kubilay Ortaokulu

Yasin YÜCESOY - Okul Müdürü

1973 yılında Adıyaman´ın Kahta ilçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra 1993 tarihinde Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Aile Bilimleri ve Tüketici Eğitimi Anabilim Dalından mezun oldu. 1994 yılında Bayburt Merkez Çayırözü Köyünde, 1997 yılında Adıyaman Kahta Dardağan Köyünde Sınıf Öğretmenliği ve Müdür Yetkili Öğretmen olarak çalıştı. 1998 yılında Kahta Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmeni ve 2000-2004 yılları arası Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2004 yılında Kahta Narince İlköğretim Okulunda Müdür olarak atandı. 2010 yılında rotasyonla Kahta Vali Özbilgin İlköğretim Okuluna Okul Müdürü olarak atandı. Avrupa Birliği Eğitim Projeleri kapsamında İSVEÇ, İRLANDA ve FRANSA´da eğitim toplantılarına ve etkinliklerine katıldı. 16.09.2014 tarihinde Celal Bayar Ortaokulu´na Okul Müdürü olarak atandı. 02.07.2019 tarihinde Kubilay Ortaokuluna Okul Müdürü olarak görevlendirilmiş olup, halen bu görevi sürdürmektedir.